Laatste nieuws: Fan WDW breekt in bij Daniel Seavey

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Hoofdstuk 3

FLASHBACK

Het is nog vroeg. Terugdenken aan gisteravond zorgt ervoor dat er een glimlach op mijn gezicht verschijnt. Gisteravond was fijn. Ik ril als ik de wind langs mijn blote benen voel gaan. Tot mijn verbazing zie ik dat het raam op een kiertje staat. Was hij niet dicht vannacht? Ik trek de deken verder over mijn lichaam. Melle slaapt nog steeds. Hij ziet er zo lief uit. Ik strijk een plukje haar uit zijn gezicht en druk een kus op zijn wang. Ontbijt op bed is misschien wel een goed idee! Ik sta voorzichtig op uit het bed en doe zo zachtjes mogelijk het raam dicht. Ik gris een shirt van de vloer, die van Melle is, en trek hem aan. Het shirt valt over mijn heupen en komt tot net over mijn kont.

Ik loop de overloop op en schrik van mijn eigen spiegelbeeld. Mijn haar zit enorm door de war en er zit mascara onder mijn ogen. Mijn hele make-up van gisteren is nog te zien, als je ver zoekt dan. Na het feest hadden Melle en ik het “iets te druk” en ben ik vergeten mijn make-up te verwijderen. De meeste mascara probeer ik onder mijn ogen weg te halen, zodat ik er niet helemaal meer bij loop als een panda. Ik bind mijn haar in een knot en loop dan zachtjes naar beneden. 

Beneden in de keuken staat er nog een dienblad op het aanrecht. Ik pak twee glazen uit het bovenste kastje en schenk ze vol met jus d’orange. Ik zet ze op het dienblad en open het kastje naast de koelkast om te kijken of er nog brood ligt, maar het kastje is leeg. Normaal gesproken staan er ook crackers, maar die zijn er ook niet. Ik trek de andere kastjes open, in de hoop dat daar misschien brood of croissantdeeg ligt, maar er is helemaal geen eten. Ik wil ontbijt op bed maken voor ons twee, maar zo te zien gaat dat niet lukken. Het enige wat ik vind, is een zak paprika chips. Dan wordt dat dus ons ontbijt. Vandaag mag het. Ik leg de zak op het dienblad en loop terug naar boven. 

Ik open de deur van de slaapkamer en zie dat Melle nog steeds slaapt. Zijn blote bovenlichaam steekt boven de dekens uit. Ik zet het dienblad op zijn nachtkastje en spring dan op het bed. Melle slaapt gewoon door. 

‘Goedemorgen zonder zorgen,’ glimlach ik en druk een kus op zijn wang. 

Melle draait zich om en kijkt mij slaperig aan. ‘Goedemorgen,’ gaapt hij en rekt zich uit, waardoor hij bijna een glas jus d’orange omstoot. Verbaasd kijkt hij naar het dienblad. 

‘Ja, dat moet het ontbijt voorstellen. Ik wilde ontbijt op bed maken, maar dit is het enige wat eetbaar is in huis wat ik kon vinden.’

Melle grinnikt, slaat zijn armen om mij heen en trekt mij dichter tegen hem aan. ‘Het is goed bedoeld.’ Hij drukt een kus op mijn voorhoofd. 

Ik sluit genietend mijn ogen. Ik zou elke ochtend wel zo wakker kunnen worden. 

‘Ik hou van je,’ zegt Melle dan.

‘Ik hou ook van jou.’ 

Melle zijn ogen dwalen af naar mijn lippen. Hij leunt iets naar voren en duwt zijn lippen dan zachtjes tegen de mijne aan. Ik voel de vlinders fladderen door mijn buik. Ik sla mijn armen om zijn nek, terwijl hij zijn armen om mijn lichaam wikkelt. Hij trekt mij dichter tegen zijn borst aan. 

We maken ons los van elkaar en er volgt een stilte. Het enige geluid is onze ademhaling als we elkaar in de ogen staren. 

‘Dan is het nu tijd voor ontbijt,’ zegt Melle en hij pakt de zak chips van het dienblad, alsof er niets is gebeurd en hij begint te eten. Ik kan mijn lachen niet inhouden. Af en toe is deze gast zo lekker random. 

De hele ochtend hebben we in bed gelegen, maar aangezien er niets te eten is, moesten we er toch echt uit om eten te halen. Het is inmiddels half drie en we hebben allebei best honger, dus nu staan we voor de winkel die gelukkig om de hoek is. Allebei zien we eruit alsof we net wakker zijn; trainingsbroek met een te grote trui, mijn haar zit in een knot en Melle zijn haar zit helemaal door de war, maar het maakt niet uit. We gaan alleen halen wat we nodig hebben en dan duiken we toch weer terug het bed in. 

Ik pak een karretje uit het rek en leun erop als we door de winkel lopen. Melle gooit er van alles in, vooral dingen die we eigenlijk niet nodig hebben. Hij gooit er alleen maar chips, snoep, frisdrank en nog meer ongezond eten in. 

‘Moeten we niet iets van avondeten meenemen? En ontbijt?’ vraag ik aan Melle als hij de zoveelste zak chips in het karretje gooit. 

‘Ja, heb ik. We gaan vanavond pizza eten!’ Melle pakt twee pizza’s uit de kar en houdt ze omhoog. ‘Ontbijt moeten we nog wel hebben.’

‘Prima.’ We pakken nog vlug een brood en lopen dan met een kar vol ongezond eten naar de kassa. Beleg hebben we nog genoeg thuis. Als je ouders er niet zijn, kan je eten wat je wil en daar maakt Melle goed gebruik van. We rekenen alles af en lopen dan met twee volle tassen naar huis. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten