Laatste nieuws: Conan Gray kondigt wereldtour aan

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Picture perfect: Utrecht

Het perfecte plaatje komt natuurlijk niet zomaar tot stand. Voor een goede foto is de locatie erg belangrijk, maar waar vinden we de ideale plek? Je eigen wijk heb je inmiddels uitgespeeld, dus tijd om op pad te gaan. Pak je camera en neem je favoriete fotograaf mee, tijd voor de perfecte foto! Deze keer: Utrecht!

1. De Oudegracht

We kunnen natuurlijk niet met een ander beginnen, de grachten in Utrecht. De Oudegracht is misschien wel de bekendste, maar ook zeker de mooiste straat in Utrecht. Met een prachtige combinatie van water, gebouwen, bomen en bloemen is het een ideale locatie voor een Instagram foto. Vooral in de zomer schiet je hier het perfecte plaatje, zowel boven als beneden op het terras. Ook leuk, huur een kano of bootje!

2. Botanische tuinen Utrecht

Ook in Utrecht vind je een mooie botanicus waar veel verschillende planten en bomen groeien. Met de industriële kassen op de achtergrond, moet je hier wel de perfecte foto kunnen schieten. Voor een klein prijsje kun je de hele dag genieten van deze bijzondere plek. Ook is er een restaurant waar je later op de dag kan uitrusten met een mooi uitzicht!

3. The streetfood Club

Als je in Utrecht bent, kan je deze plek niet overslaan. Heerlijk, mooi geserveerd eten en daarnaast door alle bekleding een paradijs voor actieve Instagrammers! Hier maak je de mooiste foto’s met een kleurrijke achtergrond. Je kunt bij het restaurant terecht voor een brunch, lunch of avondmaal. Ook kun je genieten van heerlijke snacks met je favoriete drankje!

4. De Domtoren en Domkerk

Als Utrecht ergens om bekend staat is het natuurlijk de Dom. Deze kan dan ook zeker niet ontbreken in het rijtje. De Dom is een mooi gebouw, maar ook de straatjes er omheen en de kloostertuin zijn een bezoekje waard. Ook kun je op het hoogste punt in de Domtoren genieten van een mooi uitzicht over Utrecht. Mooi tijdens een zonsondergang!

5. Flora’s Hof

Zijn de botanische tuinen je net te druk? Neem dan een kijkje bij Flora’s Hof. Deze bijzondere tuin vind je vlak naast de Domtoren. Weinig toeristen zijn bekend met deze plek, waardoor jij alle tijd hebt om rustig een paar foto’s te schieten. Geniet van de mooie bloemen, planten, bomen terwijl je even bij kan komen op één van de witte bankjes.  

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten