Laatste nieuws: S10 speelt hoofdrol in documentaire over mentale problemen

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Wat te doen op Koningsdag?

Het is eindelijk zover, we kunnen Koningsdag weer zoals vroeger vieren. De meeste mensen gaan dit jaar in ieder geval niet stilzitten. Heb jij nog geen plannen met Koningsdag? Lees dan snel verder en misschien heb jij zometeen wel je planning vol staan!

#1 Festivals

In Nederland vinden er een hoop festivals op Koningsdag plaats. En waarschijnlijk zijn er al veel kaarten verkocht. Maar wist je dat er in grote steden ook een ‘gratis’ festival wordt gegeven. Op meerdere pleinen komen toffe dj’s en artiesten. In Maastricht bijvoorbeeld is er dit jaar het thema ‘Leef Maastricht!’ hoe tof is dat?

#2 Lekker op de boot

In Amsterdam of Utrecht zijn er genoeg grachtjes waar je doorheen kan varen. Heb je zelf geen boot? Geen probleem! Er zijn genoeg bedrijven die bootjes huren, neem lekker hapjes en drankjes mee en genieten maar!

#3 Rommelmarkt

Wat is nou typisch oudhollands op Koningsdag? Natuurlijk de rommelmarkt! Dit is ontzettend gezellig en wie weet scoor je nog wel iets leuks! Maar je kan ook zelf dingen verkopen, verdien je nog een zakcentje bij!

#4 Bezoek de Koning & Koningin

Ieder jaar zijn de Koning & Koningin natuurlijk ergens te vinden om hun Koningsdag te vieren. Ze gaan dit jaar naar Maastricht, dus als je ze wilt spotten is dit je kans!

#5 Tompoucen eten

Stiekem wel het leukste om te doen op koningsdag is de oranje Tompoucen eten! Dit kun je overal halen, in de supermarkt, bakker en zelfs op de markt. Dus vergeet zeker niet om een lekkere Tompoes te eten tijdens Koningsdag!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten