Laatste nieuws: Film van Teen Wolf

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Zomerse beauty make-up look

In de zomer kan je dagelijkse make-up routine er net even wat anders uitzien dan normaal. De zon schijnt tenslotte, waardoor je sommige producten misschien beter kunt laten staan. En ook als je besluit om lekker in de zee te zwemmen is die klodder foundation ook niet geheel geschikt. Vandaag nemen wij alle make-up producten met je door die jij deze zomer kunt gebruiken. Zo kun je je eigen favoriete zomerse beauty make-up look creëren!

1. De basis

Losgaan met onze favoriete foundation of concealer, we love it! Maar in de zomer is een frisse natuurlijke look net even wat praktischer. Voor de basis kun je het beste beginnen met een goede laag dagcrème met SPF factor 30. Ben je toch niet zo op je gemak zonder dat laagje make-up dan kun je alsnog voor een foundation gaan. Want ook met foundation kun je bruin worden! Wij raden wel aan om een foundation met SPF factor 15 te gebruiken. Ga je liever voor een middenweg? Dan kan een lichte BB-crème ook goed van pas komen. Of gebruik waar nodig je favoriete concealer! Een SPF factor is belangrijk, omdat de zonnestralen dwars door je make-up heen kunnen gaan. Mocht je er toch voor kiezen om een ander product te gebruiken zonder een SPF factor, dan is het van belang dat je je blijft insmeren.

2. De ogen

Een natuurlijke look is vaak een must voor in de zomer. Maar make-up liefhebbers kunnen natuurlijk nog steeds in de weer gaan met oogschaduw. Vooral felle kleuren zijn trendy tijdens de lange zomerse dagen. Mocht je toch voor een neutrale look gaan en ben je oké met een laagje mascara, dan is het natuurlijk wel van belang dat deze waterproof is. Tegenwoordig heb je gelukkig genoeg keuze en kun je zelfs kiezen tussen verschillende kleuren. Ook als je aan de slag gaat met eyeliner is het een must dat deze waterproof is!

3. Lippen

In de zomer kunnen je lippen behoorlijk uitdrogen. Het is daarom handig om altijd een lippenbalsem op zak te hebben. Ook hier is het belangrijk dat je een lippenbalsem met een SPF factor neemt, want ook je lippen kunnen verbranden! Wil je toch voor een zomers kleurtje, dan kun je ook zeker aan de slag gaan met lippenstift. Ook hier zit vaak een SPF factor in.

Met deze producten ga je stralend, maar ook goed bescherm de zomer in. Have fun!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten