Laatste nieuws: FLEMMING gaat in 2025 touren door Nederland

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Meer bekend over dood rapper Juice WRLD

2 dagen geleden overleed rapper Juice WRLD op 21 jarige leeftijd. Zijn doodsoorzaak was nog niet gelijk bekend. Maar gisteren kwamen er toch een hoop nieuwe details over zijn dood naar buiten.

Volgens TMZ is er in de privéjet waarin Juice WRLD naar Chigao is gevlogen 70 pounds aan cannabis gevonden door de FBI, dat is bijna 32 kilogram.

Ook geeft de politie aan dat mensen zeggen dat Juice WRLD in het vliegtuig pillen heeft geslikt. Volgens hen zou hij verschillende onbekende soorten pillen hebben geslikt voordat hij onwel werd.

Nog steeds vragen veel mensen zich af of de rapper echt dood is of niet. Veel fans denken dat hij zijn dood in scene heeft gezet. Daar gaf hij eerder namelijk al hints voor. Zo tweette hij dit in 2017:

Ook rapt hij in een van zijn liedjes de zin:
“Wat is de 27e Club? We komen niet voorbij 21,” Jarad, zoals hij echt heet, is 2 december 21 jaar geworden. Deze songtekst kan duiden op het feit dat hij niet van plan was ouder te worden dan dat.

Op internet verscheen daarbij ook nog eens een video waarin de rapper vertelt dat hij helemaal niet dood is. Het is nog onbekend waar deze video vandaan komt en hoe oud deze is.

Denk jij dat de rapper zijn dood heeft gefaked?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten