Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Teenmag is the place to be voor je dagelijkse dosis aan celeb, gossip en Netflix nieuws! Verder kun je hier leerzame en handige artikelen vinden onder de kopjes Body, Lifestyle, Beauty en Fashion :)
We gaan er van uit dat je hier komt via onze Instagram of YouTube kanaal, maar is dat niet zo neem daar dan zeker even een kijkje!

Heb je simpelweg nieuws of tips voor onze redactie, of zou je graag mee willen editen aan onze Instagram videos of mee willen schrijven aan de website?

Mail dan naar: redactie@teenmag.nl

Wist je datjes

  • Dat Teenmag is bedacht door YouTuber Thomas Brok, oftewel KORTHOM? Toen Thomas rond de 200.000 abonnees op zijn kanaal KORTHOM haalde (inmiddels heet het kanaal TEENMAG en is er een nieuwe KORTHOM), kwam hij er per ongeluk achter, dat hij content aan het maken was die leek op dat uit meiden magazines: sekstalk, confessions, gossip en andere rubriekjes. Sterker nog, hij kwam er achter dat er inmiddels veel meer mensen naar keken en wilde er daardoor een tof overkoepelend merk van maken. Dat werd uiteindelijk TEENMAG. Omdat Thomas ook graag video’s maakt voor jongens EN meiden, ging hij op zijn nieuwe kanaal KORTHOM verder met de series#SCHOOLTOUR en Tom & Mats in Amerika.

  • Wij werken samen met onze fans en luisteren maar al te graag naar wat jullie graag zien! Onze redactie heeft allerlei Whatsapp groepen met onze lezers en fans, op deze manier weten wij super goed wat jullie het liefst op je scherm te zien krijgen. Wil je in een van deze app groepen? Of er zelf een aanmaken samen met ons voor een artiest? Stuur ons dan een DM op Instagram.

  • Dat wij waarde hechten aan GOEDE INFORMATIE? Wij vinden dat er te veel sh*t op het internet te vinden is!! Denk bijvoorbeeld aan het aantal websites dat je aanraadt om tandpasta te smeren op je puistjes? Wij vinden dit een NO GO! Daarom werken we waar het kan samen met specialisten en mensen die daadwerkelijk voor bepaalde topics hebben gestudeerd! Voor huid tips werken we bijvoorbeeld met Annelijn van Ierland en voor seks gerelateerde onderwerpen praten wij met de stichting Rutgers. In ruil daarvoor zetten wij hen netjes onder onze artikelen, zo zijn we een soort van vrienden ;)

Zakelijk

Wist je dat wij met ons YouTube kanaal, Instagram nieuws account en website minimaal 75% van alle meiden tussen de 12 en 17 bereiken? Daar zijn wij super trots op! :)

Ondanks dat onze naam een knipoog is naar ‘magazine’, ligt TEENMAG’s kloppende hart op social-media, waar het geboren is en ook de doelgroep rechtstreeks in het hart raakt. Wat betekent dit voor jou als marketeer/professional? Dat is heel simpel: data & facts! Geen gerommel dus met uitspraken als “ons magazine bereikt 300.000 unieke personen, omdat het doorgegeven wordt aan vriendinnetjes en zusjes”…. terwijl het eigenlijk maar 25.000 keer gedrukt wordt ;)
Wij zijn volledig online based en daarom weten wij, in tegendeel tot magazines en andere traditionele media, je exact te vertellen welke personen we daadwerkelijk bereiken. We werkten eerder succesvol samen met o.a. Warner Music Nederland, Videoland (RTL) en Ella One.

Wil je meer weten over samenwerken met onze merken TEENMAG, KORTHOM of Spaze? Houd je dan zeker niet in een mailtje te sturen, dat vinden we alleen maar leuk. We sturen je graag een mediakit met meer informatie over ons bereik en enkele cases & denken graag mee over hoe we jullie doelstellingen kunnen bereiken.

Email: info@korthom.nl

TEENMAG werkte onder andere samen met: