Laatste nieuws: Millie Bobby Brown bekritiseerd voor haar uiterlijk

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

‘Live Your Life’ - American Eagle

Dit najaar zet American Eagle zichzelf in een sterke positie met een nieuwe invulling van hun ‘Live Your Life’ merkplatform, gave samenwerkingen met Nederlandse talenten en influencers, meerdere nieuwe collecties én de opening van een nieuwe flagshipstore in Nederland!

Om het herfstseizoen af te trappen lanceerde American Eagle een nieuwe invulling van hun ‘Live Your Life’ merkplatform. Het is bedoeld om de digitale generatie van vandaag aan te moedigen om te genieten van de wereld om hen heen door middel van optimisme, cultuur en verbinding met zichzelf en anderen.

In meerdere landen werkt American Eagle intensief samen met lokaal talent om de boodschap van het merk tot leven te brengen. Muziek is altijd een belangrijk onderdeel geweest van het verhaal van American Eagle en dat is één van de redenen dat ze samenwerken met Sterre Koning (21). Sterre is zangeres, actrice en YouTuber en zij en het merk hebben een unieke campagne gemaakt die diep ingaat op de reis die Sterre heeft afgelegd en hoe zij omgaat met uitdagingen en druk.
Daarnaast is American Eagle een samenwerking gestart met Thijs Boermans (28), die bovenaan de lijst staat van veelbelovend nieuw talent in de Nederlandse filmindustrie. Hij behaalt mijlpaal na mijlpaal en belichaamt het gedachtegoed om je leven maximaal te leven en je passie te volgen. 

Het merk introduceerde ‘Live Your Life’ twintig jaar geleden al en de drie activerende woorden hebben vandaag de dag nog meer betekenis. De oproep is bedoeld om de American Eagle-gemeenschap te inspireren om de dingen te omarmen waar je van houdt, en dat vooral te doen in kleding die je gelukkig maakt. Er staan dan ook al leuke en spannende collecties op de planning…

Nieuwe collecties 

“We gaan terug naar onze roots met ‘Live Your Life’ – een viering van het erfgoed van American Eagle en een heropleving van een iconisch merk dat is gebouwd op zelfexpressie, erbij horen en eindeloze mogelijkheden,” zei Jennifer Foyle, President & Executive Creative  Director – AE en Aerie. “Deze herfst introduceren we een ongelooflijke collectie die onze dominantie als de go-to denim bestemming laat zien. Ontworpen om klanten te inspireren hun leven te leven, worden onze klassieke silhouetten gecombineerd met de laatste trends met Stovepipe, Barrel en Baggy Wide Leg jeans om zoveel nieuws te leveren om je herfstlook samen te stellen.”
American Eagle lanceert een herfstcollectie en in november wordt een holiday collectie gelanceerd. Time to hit the stores with your BSF!

Amsterdam flagship store

Je kon je al een middag shoppen bij American Eagle in Rotterdam (Korte Lijnbaan 53), maar nu kun je ook in onze hoofdstad terecht! Op 4 september 2024 opende American Eagle haar nieuwe grootste winkel in Nederland met twee ruime verdiepingen op de Kalverstraat 3-5 in Amsterdam.
Teenmag werkt samen met American Eagle om van deze openingsmaanden een groots succes te maken, dus je zult vette content van American Eagle op Teenmag voorbij zien komen, zoals een videoverslag van de store opening, een te gekke American Eagle fashion serie met Lizzy, influencers die uitleggen hoe zij ‘Live Your Life’ invullen en in-store optredens van toffe artiesten waar ook jij bij kunt zijn! Maar die informatie krijg je nog… 

Blijf Teenmag volgen en volg ook American Eagle: https://www.instagram.com/americaneagleeurope/

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten