Laatste nieuws: Millie Bobby Brown bekritiseerd voor haar uiterlijk

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Justin en Hailey Bieber vieren zesjarig huwelijk

Justin en Hailey Bieber hebben hun zesde huwelijksverjaardag gevierd met een intieme en romantische avond. Hailey plaatste op Instagram enkele foto’s van hun viering, waaronder een prachtige Polaroidfoto waarop ze elkaar een kus geven, met als bijschrift: “Zes jaar. Love you baby”. Het stel vierde hun liefde omringd door kaarsen en ballonnen, wat zorgde voor een sfeervolle setting.

Dit jubileum is extra bijzonder voor de Biebers, aangezien ze onlangs hun eerste kind, zoon Jack, verwelkomden. De geboorte van Jack, die eind augustus plaatsvond, markeert een nieuwe fase in hun leven als jonge ouders. Fans zijn blij om te zien dat hun relatie nog steeds sterk is na al deze jaren.

Hailey en Justin, die in 2018 trouwden, hebben hun liefde altijd openlijk gedeeld met hun fans via sociale media. Het stel heeft ondanks de ups en downs die het leven van beroemdheden met zich meebrengt, hun huwelijk weten te versterken. Deze viering van zes jaar huwelijk toont dat hun liefde nog steeds even krachtig is als in het begin.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten