Laatste nieuws: Millie Bobby Brown bekritiseerd voor haar uiterlijk

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Misdaadfilm Loverboy: Emoties uit trekt 100.000 bezoekers en wint Gouden Film

De Nederlandse film Loverboy: Emoties uit heeft in korte tijd de harten van het publiek veroverd. In slechts twee weken tijd trok de film meer dan 100.000 bezoekers, wat regisseur en acteur Cyriel Guds een Gouden Film opleverde. Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan films die deze bezoekersaantallen halen en is een groot compliment voor het werk dat Guds heeft neergezet.

De film draait om het heftige verhaal van Terence, een alleenstaande vader met een enorme schuld. Om financieel te overleven, wordt hij gedwongen om drie jonge vrouwen te exploiteren. Guds werkte zeven jaar aan de film, geïnspireerd door zijn eerdere YouTube-serie over loverboys. De film kreeg ook steun van wijlen Peter R. de Vries en stelt de problemen rondom mensenhandel in Nederland scherp aan de kaak.

Met rauwe, realistische beelden en een indringend verhaal brengt Loverboy: Emoties uit een schokkend thema naar het grote publiek. De film is sinds eind augustus te zien in de bioscopen en heeft door zijn succes al snel een plek veroverd onder de topfilms van dit jaar.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten