Laatste nieuws: Millie Bobby Brown bekritiseerd voor haar uiterlijk

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Balletwereld rouwt om het plotselinge overlijden van Michaela DePrince (29)

De balletwereld is in shock na het plotselinge overlijden van sterballerina Michaela DePrince, die op 29-jarige leeftijd is overleden. De in Sierra Leone geboren Michaela werd op jonge leeftijd wees en geadopteerd door een Amerikaans gezin. Ondanks een moeilijke start in het leven, wist ze uit te groeien tot een van de meest geliefde en getalenteerde ballerina’s van haar generatie.

Michaela danste jarenlang bij Het Nationale Ballet in Amsterdam en werd later een van de topdansers van het Boston Ballet in de Verenigde Staten. Naast haar danscarrière verscheen ze in videoclips van onder andere Beyoncé en Chef’Special, en speelde ze de hoofdrol in de film Coppelia. Haar inspirerende levensverhaal werd vastgelegd in haar autobiografie Taking Flight, waarvan de filmrechten door Madonna zijn gekocht.

Collega’s uit de dans- en entertainmentwereld, zoals Igone de Jongh en Joshua Nolet, hebben op sociale media geschokt gereageerd op haar dood. Het Nationale Ballet deelde dat zij “met grote droefheid” afscheid nemen van een danseres die veel te vroeg is heengegaan.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten

No related posts