Laatste nieuws: One Direction reageert op dood Liam Payne

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Will Smith gaat film maken over Queen Latifah


Will Smith, bekend van zijn veelzijdige rollen en successen als producent, heeft aangekondigd dat hij samen met zijn productiebedrijf een film gaat maken over Queen Latifah. De film zal zich richten op het persoonlijke en professionele leven van de beroemde rapper en actrice, van haar vroege dagen in de hiphop tot haar status als invloedrijke artiest in Hollywood

Queen Latifah, geboren als Dana Owens, brak in de jaren ’90 door met hits zoals “Ladies First” en “UNITY”, die haar positie in de muziekindustrie verankerde als een baanbrekende vrouwelijke rapper. Naast haar muziek heeft Latifah ook een indrukwekkende film- en tv-carrière opgebouwd, waaronder rollen in films zoals Chicago en de tv-serie Living Single.

Will Smith heeft zelf een lange geschiedenis met Latifah. Ze hebben eerder samengewerkt in The Fresh Prince of Bel-Air, waar Latifah enkele gastoptredens maakte. Smith benadrukte in een interview dat het maken van deze film voor hem een persoonlijk project is, omdat hij haar verhaal wil delen met een nieuw publiek en wil laten zien hoe zij barrières heeft doorbroken in zowel de muziek- als filmindustrie.

Waarom Queen Latifah?
Latifah staat bekend als een van de eerste vrouwelijke hiphopsterren en heeft talloze barrières doorbroken in een door mannen gedomineerde industrie. Naast haar muziek heeft ze zich bewezen als een veelzijdige actrice en een inspiratiebron voor velen. In 2006 ontving ze een Oscar-nominatie voor haar rol in de musicalfilm Chicago.

Samenwerking met Smith
Dit is niet de eerste keer dat Queen Latifah en Will Smith samenwerken. Naast haar gastoptredens in The Fresh Prince of Bel-Air, zijn ze al jarenlang bevriend en hebben ze elkaar vaak gesteund in hun carrièrepaden. Smith gaf aan dat deze film bedoeld is om Latifah’s nalatenschap te eren en de uitdagingen die ze heeft overwonnen, zowel in de muziekindustrie als in Hollywood, te laten zien.

Verwachtingen voor de film
De film bevindt zich momenteel nog in de vroege ontwikkelingsfase, maar de verwachtingen zijn al hooggespannen. Fans van zowel Will Smith als Queen Latifah kijken uit naar wat deze samenwerking gaat brengen. Het verhaal van Latifah is er een van doorzettingsvermogen, succes en invloed, en velen hopen dat deze film nieuwe generaties zal inspireren.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten