Laatste nieuws: Dit is Boef zijn nieuwe bedrijf! 

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Kim Kardashian bezoekt Menendez-broers

Kim Kardashian blijft haar rol als pleitbezorger voor hervormingen in het Amerikaanse rechtssysteem serieus nemen. Dit weekend heeft ze de beruchte Menendez-broers bezocht in de gevangenis. Deze broers, Lyle en Erik Menendez, kwamen in 1996 in het nieuws vanwege hun veroordeling voor de moord op hun ouders. Hun zaak was destijds wereldnieuws en werd recent weer actueel door de Netflix-serie Monsters.

Kim heeft zich de afgelopen jaren steeds meer gericht op het ondersteunen van mensen die volgens haar ten onrechte zijn veroordeeld of disproportionele straffen uitzitten. Het lijkt erop dat ze nu de zaak van de Menendez-broers oppakt. Veel mensen zijn verbaasd over haar keuze om de broers te bezoeken, vooral gezien de gruwelijke aard van hun misdaad. Toch blijft Kim zich uitspreken over hervormingen in het gevangenissysteem, en ze heeft al meerdere keren succesvol campagne gevoerd voor herzieningen van veroordelingen.

De Menendez-broers zitten momenteel een levenslange gevangenisstraf uit zonder kans op vervroegde vrijlating. Hun zaak kreeg recent weer aandacht door de Netflix-serie, waarin het verhaal opnieuw werd verteld en de vraag werd opgeworpen of de broers wel een eerlijk proces hebben gehad.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten