Laatste nieuws: One Direction reageert op dood Liam Payne

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Angelina Jolie en dochter Vivienne zetten samen matching tattoos

Actrice en filantroop Angelina Jolie staat bekend om haar liefde voor tattoos, en deze keer heeft ze een extra bijzondere laten zetten. Samen met haar dochter Vivienne koos ze voor een matching tattoo om hun sterke moeder-dochter band te vereeuwigen.

Angelina vertelde in een interview dat de tattoo een speciale betekenis voor hen heeft. Het ontwerp symboliseert een diepe connectie en herinneringen die ze samen hebben opgebouwd. Jolie heeft in het verleden al meerdere keren tattoos laten zetten die belangrijke momenten uit haar leven representeren, en deze nieuwe toevoeging past perfect in dat plaatje.

Vivienne, nu 16 jaar oud, was al vaker betrokken bij Angelina’s publieke en privéleven, waaronder als assistent bij Angelina’s theaterprojecten. Hoewel de precieze details van de tattoo niet zijn gedeeld, benadrukt Angelina dat het ritueel voor hen beide heel emotioneel was en hun band verder heeft versterkt.

Angelina Jolie is een icoon, zowel in haar werk als in haar persoonlijke leven. Haar keuze om dit moment met haar dochter te delen, laat zien hoe belangrijk haar familie voor haar is.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten