Laatste nieuws: Pharrell's nieuwe LEGO-film première onderbroken door activisten

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Marthe De Pillecyn van K3 verwacht haar eerste kindje!

Groot nieuws voor fans van K3! Zangeres Marthe De Pillecyn heeft bekendgemaakt dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. De baby wordt begin 2025 verwacht, maar gelukkig betekent dat niet dat ze K3 al meteen gaat verlaten. Marthe blijft namelijk voorlopig aan boord voor de opnames van de nieuwe film K3 en het lied van de zeemeermin, die eind dit jaar in de bioscoop zal verschijnen. Wel zal ze een deel van de nieuwe shows moeten missen. Studio 100 is al druk bezig met het vinden van een vervangster, zodat de K3-tours gewoon door kunnen gaan zonder al te veel problemen. Fans zijn natuurlijk razend benieuwd wie haar tijdelijk zal vervangen tijdens de optredens!

De zwangerschap van Marthe is het tweede babynieuws voor de huidige K3-bezetting. Eerder dit jaar beviel Hanne Verbruggen van haar eerste kindje, wat betekent dat de dames van K3 volop met gezinsuitbreiding bezig zijn. Ondanks haar drukke agenda met K3 en de aankomende film, kijkt Marthe enorm uit naar het moederschap.

De komende maanden blijven spannend voor zowel Marthe als de K3-fans, en er wordt volop gespeculeerd over wie haar tijdelijke vervangster zal zijn tijdens de tour. Maar één ding is zeker: dit zal een spannende periode worden voor de K3-familie!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten