Laatste nieuws: Diddy wil dat namen slachtoffers bekend worden

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Lady Gaga brengt nieuwe muziek uit voor Joker: Folie à Deux!

Lady Gaga verrast haar fans met de release van The Joker, het eerste nummer van haar aankomende album Harlequin. Dit album dient als soundtrack voor de film Joker: Folie à Deux, waarin Gaga de rol van Harley Quinn vertolkt naast Joaquin Phoenix als de iconische Joker.

Het album, dat op 27 september uitkomt, bevat 13 tracks en is een bijzondere mix van Gaga’s originele nummers en verrassende covers zoals That’s Life en That’s Entertainment. Het album wordt uitgebracht een week voor de film, die op 4 oktober in de bioscoop verschijnt. Naast deze soundtrack heeft Gaga ook aangekondigd dat ze werkt aan een volledig nieuw studioalbum, dat in 2025 verwacht wordt.

In de film speelt Gaga een intense en complexe versie van Harley Quinn, en haar nieuwe muziek lijkt perfect aan te sluiten bij de duistere, theatrale sfeer van de film. Fans kregen al een voorproefje van The Joker via Gaga’s Instagram, waar ze een mysterieuze clip deelde waarin ze door het Louvre wandelt en een ‘Joker’-lach tekent op de Mona Lisa.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten