Laatste nieuws: De Red Bull SoundClash is terug!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

De Red Bull SoundClash is terug!

De Red Bull SoundClash keert terug naar Nederland, en dit jaar staan twee van de grootste namen in de Nederlandse rapscene tegenover elkaar: Josylvio vs Mula B . Op 5 december transformeert de AFAS Live in Amsterdam in een strijdarena, waar beide artiesten hun beste muziek ten gehore zullen brengen op twee aparte podia. Het publiek heeft de macht om te beslissen wie de avond wint, door te bepalen welke artiest de meeste energie en creativiteit op het podium laat zien.

De SoundClash is wereldwijd bekend voor zijn unieke concept waarbij artiesten worden uitgedaagd om niet alleen hun eigen nummers te spelen, maar ook covers, mash-ups en geïmproviseerde muziek. Elk optreden is een spektakel vol verrassingen en onverwachte wendingen, en Kevin en Jonna Fraser zullen zeker niet teleurstellen.

Met eerdere edities in onder andere de Verenigde Staten en Mexico, heeft de Red Bull SoundClash inmiddels een cultstatus verworven onder muziekliefhebbers. Dit jaar maakt de show een bijzondere stop in Amsterdam, waar de lokale muziekscene al weken naar uitkijkt.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten