Laatste nieuws: Dit is Boef zijn nieuwe bedrijf! 

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Ranomi Kromowidjojo en Ferry Weertman in verwachting van hun eerste kindje!

Ranomi Kromowidjojo en haar man Ferry Weertman hebben geweldig nieuws gedeeld: ze verwachten hun eerste kindje. De twee oud-zwemkampioenen maakten het nieuws bekend via Instagram, waarbij Ranomi enthousiast schreef: “Onze kleine zwemmer heeft zijn eerste race al gewonnen!” De baby wordt in 2025 verwacht, en hoewel het geslacht van de baby nog onbekend is, zijn fans ervan overtuigd dat het kindje de zwemgenen van zijn ouders heeft geërfd.

Ranomi en Ferry vormen sinds 2013 een stel en trouwden in 2022. Beiden beëindigden hun indrukwekkende zwemcarrières om zich te richten op nieuwe avonturen, zoals deelname aan tv-programma’s en andere projecten. Nu staat hun volgende avontuur voor de deur: het ouderschap.

Ranomi, die op de Olympische Spelen van 2008 en 2012 goud won, zette in 2022 een punt achter haar carrière, terwijl Ferry zijn zwemcarrière een jaar eerder beëindigde. Beiden zijn nog steeds nauw betrokken bij de zwemsport, maar het komende jaar zullen ze vooral genieten van hun aanstaande gezinsuitbreiding.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten