Laatste nieuws: Pharrell's nieuwe LEGO-film première onderbroken door activisten

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Scream 7 komt eraan!

De Scream-franchise, die al sinds de jaren ’90 fans de stuipen op het lijf jaagt, keert in 2026 terug met een zevende deel. Scream 7 zal op 27 februari 2026 in de bioscoop verschijnen, zo bevestigden Neve Campbell en Kevin Williamson onlangs via social media. Campbell keert terug in haar iconische rol als Sidney Prescott.

De aankomende film wordt zonder Jenna Ortega en Melissa Barrera, twee van de belangrijkste actrices in de vorige film. Barrera werd ontslagen vanwege controversiële uitspraken over de Palestijnse zaak, terwijl Ortega vanwege een druk schema niet kon terugkeren. Dit betekent dat de focus weer meer op de klassieke personages komt te liggen, met mogelijk een grotere rol voor Courtney Cox als Gale Weathers, al heeft zij haar terugkeer nog niet officieel bevestigd.

De regie is in handen van Kevin Williamson, de man achter het script van de originele Scream films. Deze combinatie van nieuwe en vertrouwde gezichten maakt de verwachtingen hoog voor de fans. Hoewel het plot nog geheim blijft, gaan er geruchten dat ook Patrick Dempsey terugkeert als Detective Mark Kincaid, Sidney’s echtgenoot sinds de gebeurtenissen in Scream 3.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten