Laatste nieuws: Pharrell's nieuwe LEGO-film première onderbroken door activisten

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Koningin Máxima opent balletschool!

Koningin Máxima heeft gisteren, op 1 oktober, het nieuwe gebouw van de Nationale Balletacademie in Amsterdam geopend. Tijdens een feestelijke ceremonie werd ze verwelkomd door dansoptredens van leerlingen van de academie, die als enige in Nederland verbonden is aan Het Nationale Ballet. De opening markeert een belangrijk moment voor de academie, die jonge dansers opleidt voor een internationale carrière in de wereld van klassieke dans.

Tijdens haar bezoek nam Máxima ook de tijd om een balletles voor laatstejaars studenten bij te wonen. De leerlingen, die in de toekomst mogelijk op grote internationale podia zullen staan, gaven een indrukwekkende demonstratie van hun talent. Daarnaast woonde de koningin een repetitie bij voor de kerstvoorstelling Notenkraker & Muizenkoning, waarin de jonge dansers een belangrijke rol spelen.

Koningin Máxima verscheen voor de gelegenheid in een stijlvol ensemble van modehuis Natan: een olijfgroene jurk gecombineerd met een grijze mantel, geheel passend bij de trendkleuren van dit najaar.

Deze nieuwe locatie van de Nationale Balletacademie biedt de dansers meer ruimte en moderne faciliteiten om zich optimaal voor te bereiden op hun toekomstige danscarrière. De opening van het gebouw symboliseert een nieuwe fase voor de academie, die al jarenlang bekendstaat om haar uitstekende dansopleiding.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten