Laatste nieuws: Lady Gaga lanceert onverwacht nieuwe single

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Yvonne Coldeweijer lanceert eigen kledinglijn!

Yvonne Coldeweijer, bekend van haar roddelkanaal en kledingwebshop Meid in the City, heeft aangekondigd dat ze bezig is met een eigen kledinglijn. Dit nieuws komt nadat ze zelf toegaf dat de kwaliteit van de kleding die ze tot nu toe verkocht, niet altijd optimaal was. “De reden dat ik een eigen lijn begin, is omdat ik merk dat de kwaliteit in het segment waarin ik nu inkoop niet super hoog is,” zegt Yvonne in een filmpje op haar Instagram.

Ze erkent dat haar klanten al enige tijd klaagden over de kwaliteit van de kleding in haar webshop. Yvonne is vastbesloten om dit probleem aan te pakken door zelf kleding te gaan ontwerpen en produceren. “Ik wil kleding maken waar ik echt trots op kan zijn, met een betere prijs-kwaliteitverhouding,” legt ze uit. Deze nieuwe stap markeert een belangrijk moment in haar carrière, waarin ze haar succes als ‘juice’ queen combineert met haar passie voor mode.

Het is nog niet duidelijk wanneer de nieuwe lijn zal worden gelanceerd, maar haar volgers zijn enthousiast en nieuwsgierig naar wat ze gaat presenteren. Yvonne’s nieuwe lijn zou wel eens kunnen inslaan als een bom in de Nederlandse modewereld.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten