Laatste nieuws: Diddy wil dat namen slachtoffers bekend worden

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Kanye West aangeklaagd door ontslagen beveiliger

Kanye West, ook bekend als Ye, wordt aangeklaagd door zijn voormalige beveiliger Jonathan Monroe. Monroe beweert dat hij tussen augustus en oktober 2021 voor West werkte bij zijn huis in Malibu, maar nooit betaald kreeg voor zijn diensten. Volgens Monroe werkte hij 36 tot 50 uur per week zonder salaris te ontvangen. Na meerdere keren te hebben geklaagd over het uitblijven van betalingen, werd hij uiteindelijk ontslagen.

De beveiligingsmedewerker eist nu een aanzienlijke schadevergoeding en achterstallig salaris, inclusief rente. Tot op heden heeft Kanye West niet publiekelijk gereageerd op de aanklacht. Het is niet de eerste keer dat West betrokken is bij juridische geschillen met werknemers, aangezien hij in het verleden ook in andere rechtszaken verwikkeld is geraakt vanwege arbeidsomstandigheden en betalingen.

Deze zaak voegt zich bij de reeks controverses waar West de afgelopen jaren bij betrokken is geraakt. Fans en critici wachten af hoe de rapper zal reageren op deze nieuwe aanklacht, en of de zaak buiten de rechtbank zal worden geregeld.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten