Laatste nieuws: Diddy wil dat namen slachtoffers bekend worden

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Sydney Sweeney bang in haar nieuwe huis!

De 27-jarige actrice Sydney Sweeney, vooral bekend van haar rollen in Euphoria en The White Lotus, heeft laten weten dat ze zich niet meer veilig voelt in haar eigen huis in Florida. In een recent interview met Glamour vertelt ze dat paparazzi haar woonadres hebben ontdekt en dat ze geregeld fotografen rond haar huis ziet. Deze situatie maakt haar erg ongemakkelijk, omdat ze zelfs bewijs heeft van paparazzi die zich in bootjes rondom haar huis verstoppen om foto’s te maken.

Sweeney uitte haar zorgen nadat haar familie tijdens een activiteit bij haar huis werd aangesproken door paparazzi. Deze vroegen hen om Sydney in bikini naar buiten te laten komen, zodat ze foto’s konden nemen. Sweeney benadrukte dat ze geen enkele controle heeft over deze situatie en absoluut niet de aandacht van de paparazzi wil. De actrice maakt zich vooral zorgen over de gevolgen die deze ongewenste aandacht kan hebben op haar veiligheid en privacy.

Fans van de actrice hebben hun steun betuigd op sociale media, waarbij velen hopen dat Sweeney snel een oplossing kan vinden om deze invasie van haar privacy te stoppen. Paparazzi zijn helaas niets nieuws voor beroemdheden, maar de intensiteit van deze “sterrensafari” is voor Sweeney ongekend.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten