Laatste nieuws: Veel haat op Ex van Liam Payne, Maya Henry

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Demi Marić over Fashion, Zelfvertrouwen & American Eagle!

Teenmag had de kans om met Demi Marić in gesprek te gaan en alle info en tips te krijgen over fashion. Van haar stijlinspiratie tot haar zelfvertrouwen, Demi was lekker zichzelf tijdens het gesprek, en dit willen we natuurlijk met jullie delen! 

Maar eerst even een korte introductie!
“Ik ben Demi Marić, ik ben 27 jaar. Op dit moment ben ik een influencer en daar heb ik heel veel plezier in. Verder ben ik net afgestudeerd aan de universiteit met mijn studie International Business Administration. Ik kom uit Brabant, maar ben uiteindelijk naar Amsterdam verhuisd waar ik me nu helemaal thuis voel.”

Wat voor rol speelt mode in jouw leven?

Demi beschrijft haar kledingstijl als ‘Comfy chic’. Daarnaast zweert Demi bij het comfort van basics: “Goede basics probeer ik echt jaren in mijn kast te behouden, totdat ze helemaal versleten zijn. Daarmee heb ik altijd een goede basis voor mijn outfit. Die fleur ik dan weer op met hele mooie accessoires, of een cool vestje.Mode speelt hoe dan ook een hele grote rol in mijn leven. Ik ga niet naar buiten om het vuilnis buiten te zetten zonder dat ik over mijn kleding heb nagedacht.” 

Ben je altijd op de hoogte van de laatste trends?

“Ik denk dat als je iedere fashion seizoen enkel kijkt naar de trends en je daar heilig aan houdt, dat je dan kan je ook heel snel je identiteit verliezen. Dus ik vind het heel leuk om er wel van op de hoogte te zijn, maar ik draag 80% waar ik me goed in voel en 20% draag ik trends. Dus ik hou heel erg van hele goede staple pieces in mijn kast.” “Ik denk dat het ook altijd heel belangrijk is om voor jezelf een bepaalde rode draad te hebben waarbij je kleding draagt waar je je goed in voelt en waar jezelf heel erg van houdt.”

Wat is op dit moment jouw favoriete item in jouw kledingkast?

“Ik hou heel erg van de high waist en wide leg jeans van American Eagle. Die is super zacht. Dus het voelt totaal niet alsof je een jeans aan hebt. Maar tegelijkertijd ziet het er super mooi uit. Dus dat is echt één van mijn favoriete items op dit moment.”

American Eagle is een merk dat bekendstaat om kwalitatieve jeans. Wat vind jij echt belangrijk aan een goede jeans?

“Vroeg dacht ik dus dat jeans altijd best wel strak zaten en daarom best wel vervelend waren om te dragen. Tot ik de jeans van American Eagle tegenkwam. Toen ben ik dus ook de hele definitie van jeans anders gaan bekijken.
Zelf vind ik het heel belangrijk bij een jeans dat deze zacht is, en dat hij niet te strak zit. Hij mag natuurlijk wel wat strakker zitten rondom de heup, maar het moet niet knellend zijn.” 

Welke items van American Eagle heb je zelf al gedragen? En wat vond je hiervan?

“Ik ben dus ook heel erg fan van een t-shirt. Gewoon een goed, kwalitatief basis t-shirt. Die zijn namelijk ook super zacht. Dus ik hou ervan om die altijd te dragen. Of het nu een t-shirt is met een blazer of een t-shirt onder een trui. Soms wil ik een trui niet meer dragen omdat deze  kriebelig is. Maar als ik dat t-shirt eronder heb, dan is alles lekker om te dragen. Het t-shirt is dus echt mijn favoriet. “En verder vind ik de blousjes van het merk ook heel fijn.” 

De boodschap die American Eagle uitdraagt ‘#LiveYourLife’, is dat iedereen zichzelf mag zijn. Ook door fashion. Hoe ziet dit er uit voor jou?

“Ik laat mezelf zien door het posten van mijn outfits online. Doordat ik dit doe door filmpjes te maken, laat ik daarmee ook echt meteen mijn persoonlijkheid zien. Ik ben iemand die met een lach door het leven gaat en dat zie je meteen terug. Met mijn video’s kan ik fashion en mezelf laten zien, dat is voor mij de perfecte combi.” 

Zelfvertrouwen en authenticiteit

Een van de redenen waarop Demi zo’n mooie invulling geeft aan #LifeYourLife, is haar krachtige boodschap over zelfvertrouwen. Ze benadrukt dat kleding hierin een grote rol speelt: “Ik denk dat mode je namelijk een stuk zelfverzekerder kan maken in het dagelijkse leven. Want als je een slechte outfit aan hebt dan voel je je ook een stuk minder. In ieder geval, dat heb ik heel erg. En daardoor hou ik van mode. Mode kan juist ook weer een boost geven in zelfvertrouwen wanneer je het nodig hebt.”
 

Kun je hier een voorbeeld van geven?

“Bij mijn diploma-uitreiking zat ik in een hele volle zaal. Ik had een hele coole jumpsuit aan waar ik me echt goed in voelde. Wat ik droeg zorgde ervoor dat ik heel erg zelfverzekerd op het podium stapte en mijn diploma in mijn handen nam.”

Nieuwe American Eagle winkel in Amsterdam

American Eagle heeft een nieuwe winkel geopend aan de Kalverstraat in Amsterdam. Demi heeft de winkel al bezocht en deelt haar ervaring met ons: “Het is een hele mooie, ruime winkel met heel veel licht. En er is ontzettend veel keuze aan jeans! Dus het maakt niet uit wat voor vorm je hebt of wat je favoriet is, ze hebben het wel. Dat ze heel sterk zijn op jeans is ook echt heel goed te zien in die winkel. Ik vind het heel leuk dat de winkel drie lagen heeft.”

Welke advies zou je geven aan iemand die zijn persoonlijke stijl aan het vinden is, of het zelfvertrouwen om zijn persoonlijke stijl te dragen?

“Ik zou zeggen begin met basisitems en kijk wat voor gevoel het je geeft. Daarna ga je door je kast heen en kijk je welke items je een heel goed gevoel geven en van welke items je moeilijk afstand kan doen. Dat is vaak de rode draad van jouw stijl. Nu je weet wat je leuk vindt om te dragen kun je op zoek naar meer van deze items in de winkel, zodat je binnen jouw eigen stijl leuk en veel kunt variëren.” 

Dus, of je nu op zoek bent naar je eigen stijl of gewoon een boost nodig hebt voor je zelfvertrouwen, neem zeker even de tijd om de nieuwe collectie van American Eagle in de winkel op de Kalverstraat te bekijken! 

Demi Maric – https://www.instagram.com/demimaric 

American Eagle – https://www.instagram.com/americaneagleeurope/

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten