Laatste nieuws: Pharrell's nieuwe LEGO-film première onderbroken door activisten

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Jandino komt met nieuwe film!

Jandino Asporaat hoopt jongeren te inspireren met zijn nieuwe Netflix-film Bad Boa’s. De comedian speelt de hoofdrol in deze komische misdaadfilm, waarin hij de ijverige boa Ramon vertolkt. Samen met een roekeloze ex-rechercheur, Jack, gespeeld door Werner Kolf, belanden ze in een spannende moordzaak. De film is een knipoog naar de bekende Bad Boys-films, maar dan met een Nederlands tintje.

Jandino hoopt met de film jongeren te motiveren om boa te worden. Tijdens de coronapandemie viel hem op hoe belangrijk het werk van boa’s is, en hij vond het tijd om deze functie in de spotlight te zetten. Hij wil laten zien dat boa’s niet alleen maar boetes uitdelen, maar ook een essentiële rol spelen in het veilig houden van buurten.

De film, die in 2025 op Netflix verschijnt, combineert humor en actie, en biedt ook een serieuze ondertoon. Beide hoofdpersonages hebben te maken met verlies en proberen, ondanks hun verschillen, samen te werken om de moordenaar te vinden. Naast Jandino en Werner Kolf schitteren bekende namen als Mark Rietman, Teun Kuilboer en Victoria Koblenko in de film.

Ben jij benieuwd naar deze nieuwe film? En denk jij er na het zien van de film misschien aan om zelf boa te worden? Houd Netflix in de gaten, want dit is een film die je niet wilt missen!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten