Laatste nieuws: Pharrell's nieuwe LEGO-film première onderbroken door activisten

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Phineas en Ferb keert terug met seizoen 5!

Goed nieuws voor fans van Phineas and Ferb! De geliefde serie komt terug met twee nieuwe seizoenen en de eerste beelden zijn al onthuld. De bedenkers van de show, Dan Povenmire en Jeff Marsh, hebben een exclusieve teaser gedeeld waarin de bekende personages weer te zien zijn. Dit vijfde seizoen belooft niet alleen nostalgie, maar ook nieuwe avonturen voor de onafscheidelijke stiefbroers.

Tijdens een recent panel op D23, de grote Disney fan-conventie, lieten de makers weten hoe emotioneel ze waren over de terugkeer van de serie. Ze deelden een ruwe animatie waarin de personages zingen over een “nieuwe zomervakantie.” Dit keer komen er maar liefst 40 nieuwe afleveringen, verdeeld over twee seizoenen. Fans kunnen zich dus weer verheugen op het bouwen van waanzinnige uitvindingen en de typische chaos die Candace probeert te stoppen.

De originele stemacteurs, waaronder Ashley Tisdale als Candace Flynn, keren ook terug. Bovendien zijn veel van de oude schrijvers weer van de partij, aangevuld met een nieuwe generatie schrijvers die zijn opgegroeid met de serie. Hoewel de exacte releasedatum nog niet is bevestigd, kunnen we het seizoen binnenkort op Disney+ verwachten.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten