Laatste nieuws: Bad Bunny en Lionel Messi lanceren samen Adidas-collectie!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Amazon zoekt nieuwe Elle Woods voor Legally Blonde Spin-off!

Heb jij altijd al gedroomd om Elle Woods te zijn? Dit is je kans! Amazon heeft aangekondigd dat ze een open casting organiseren voor een gloednieuwe spin-off serie van de iconische Legally Blonde films. De originele film, met Reese Witherspoon als de energieke en slimme Elle, is een van de meest geliefde chick flicks aller tijden. En nu, jaren na de eerste film, is het tijd voor een nieuwe generatie Elle Woods.

Wat deze casting extra bijzonder maakt, is dat iedereen kan meedoen. De open casting betekent dat je geen ervaring nodig hebt om de rol te bemachtigen. De spin-off zal zich richten op de volgende generatie studenten aan Harvard, met Elle Woods als inspiratiebron. Hoewel Reese Witherspoon zelf niet terugkeert als hoofdrolspeler, blijft ze wel betrokken bij de productie. Dit zorgt ervoor dat de originele vibe van Legally Blonde behouden blijft.

Volgens bronnen zou de serie in 2025 op Amazon Prime verschijnen. Fans zijn al razend enthousiast, en op social media is de buzz rondom de casting groot. TikTok staat vol met video’s van mensen die hun auditie voorbereiden of hun eigen interpretatie van Elle Woods laten zien.

De verwachtingen zijn hooggespannen, en de vraag blijft: wie zal Reese Witherspoon opvolgen als de nieuwe Elle Woods? Misschien ben jij dat wel! Als jij je roze outfits en Harvard-toespraak al klaar hebt, is dit je kans om de spotlight te pakken.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten