Laatste nieuws: Lady Gaga lanceert onverwacht nieuwe single

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Bad Bunny en Lionel Messi lanceren samen Adidas-collectie!

De sneakerwereld staat op z’n kop door de nieuwste samenwerking tussen twee van de grootste namen in muziek en sport: Bad Bunny en Lionel Messi. De Puerto Ricaanse reggaeton-superster en de wereldberoemde voetballer slaan de handen ineen voor een unieke versie van de Adidas Gazelle-sneaker. Deze schoenen, die op 26 oktober 2024 worden gelanceerd, combineren de stijlen van beide iconen.

De Adidas Gazelle is al jaren een geliefd model, maar deze editie belooft een instant klassieker te worden. De schoen is gemaakt van bruin leer en suède, met crèmekleurige strepen en lichtblauwe accenten. Wat deze samenwerking extra bijzonder maakt, zijn de handtekeningen van Messi en Bad Bunny op de drie strepen van de sneaker. Op de binnenzool is te lezen: “Bad Bunny para Messi,” wat de samenwerking extra persoonlijk maakt.

Sneakerhype en verwachte run

De sneaker, bedoeld voor zowel fans van Messi als Bad Bunny, zal naar verwachting binnen no-time uitverkocht zijn. Eerdere samenwerkingen van Bad Bunny met Adidas, zoals de “San Juan”-versie van de Gazelle, waren enorme successen. De populariteit van Messi, vooral na zijn overstap naar Inter Miami, maakt deze sneakers nóg gewilder. Fans houden de releasedatum van 26 oktober scherp in de gaten, omdat dit de enige kans is om een paar te bemachtigen.

Vervolg van eerdere succesverhalen

Zowel Messi als Bad Bunny hebben al eerder samengewerkt met Adidas. Messi heeft verschillende succesvolle voetbalschoenen uitgebracht, terwijl Bad Bunny’s eerdere releases, zoals de Adidas Forum en Campus, wereldwijd voor uitverkochte collecties zorgden. De Adidas Gazelle, oorspronkelijk bedoeld voor binnenvoetbal, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een modieuze must-have, en deze samenwerking tilt het model naar een nieuw niveau.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten