Laatste nieuws: Pharrell's nieuwe LEGO-film première onderbroken door activisten

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

BN'ers doen mee aan Stoptober!

Stoptober is weer van start, en dit jaar sluiten verschillende bekende Nederlanders zich aan bij de actie om 28 dagen lang te stoppen met roken. Rapper Bizzey, model Sylvia Geersen en presentator Koen Kardashian doen mee aan deze elfde editie. Hun deelname benadrukt de toenemende bewustwording van de gezondheidsrisico’s van roken en vapen.

Bizzey, die vooral bekendstaat om zijn energieke optredens, doet mee voor zijn kinderen. “Ik wil niet alleen stoppen voor mezelf, maar ook om een goed voorbeeld te zijn voor mijn kids,” aldus de rapper. Sylvia Geersen, bekend van haar werk als fotomodel, ziet Stoptober als een kans om haar gezondheid te verbeteren en weer energieker te worden. Koen Kardashian vertelt dat roken echt uit de mode is!

Naast sigarettenrokers richt Stoptober zich dit jaar ook op vapers. Het aantal jongeren dat de e-sigaret gebruikt, is volgens de initiatiefnemers zorgwekkend en Stoptober wil juist hen motiveren om te stoppen. De actie, die voor de elfde keer wordt gehouden, heeft de afgelopen tien jaar meer dan 550.000 mensen geholpen om van hun rookgewoonte af te komen.

Benieuwd of jij het ook aankunt om vier weken niet te roken? Sluit je aan bij Bizzey, Sylvia, Koen en duizenden anderen om Stoptober tot een succes te maken!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten