Laatste nieuws: Pharrell's nieuwe LEGO-film première onderbroken door activisten

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Coldplay maakt na Moon Music nog maar twee albums

Coldplay-fans, het einde is in zicht. Chris Martin heeft aangekondigd dat de band na de release van hun aankomende album Moon Music nog slechts twee platen zal uitbrengen. Daarna trekt Coldplay de stekker uit hun studioalbums. Volgens Martin wil de band stoppen op hun hoogtepunt en ervoor zorgen dat de kwaliteit van hun muziek blijft. Het laatste album zal in 2025 verschijnen, precies 25 jaar na hun debuutalbum Parachutes.

Toch betekent dit niet het definitieve einde van Coldplay. Martin heeft laten weten dat er na de twaalfde plaat mogelijk nog zijprojecten of compilaties kunnen komen. Dit sluit een totale stop dus niet helemaal uit, maar nieuwe studioalbums zitten er na 2025 niet meer in.

Voor fans is dit een emotioneel moment, want de band heeft een enorme impact gehad op de muziekwereld met hits als Yellow, Fix You en Viva La Vida. De vraag is nu: wat kunnen we nog verwachten van de laatste twee albums? Het aankomende Moon Music, dat in oktober 2024 verschijnt, belooft alvast een groot succes te worden.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten