Laatste nieuws: Pharrell's nieuwe LEGO-film première onderbroken door activisten

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Gerard Joling speelt in nieuwe Sinterklaasfilm!

Gerard Joling speelt en zingt in “De Grote Sinterklaasfilm: Stampij in de Bakkerij!” In deze nieuwe film, die vanaf 2 oktober in de bioscopen draait, zien we Joling niet alleen acteren, maar ook de titelsong “Feestje om te knallen” zingen, samen met protegé Danilo Kuiters. De film, opgenomen op Paleis Soestdijk, draait om een grote bakwedstrijd waarin de beste pepernotenbakker van het land wordt gekozen.

Voor Gerard is deze film extra bijzonder, omdat hij de kans kreeg om voor het eerst zelf een liedtekst te schrijven. De opnames verliepen bijna vlekkeloos, al moest hij het woord ‘pepernoten’ in de tekst vervangen door ‘kruidnoten’, wat voor wat extra studiotijd zorgde. Joling benadrukt het belang van de Sinterklaastraditie en hoopt dat zijn bijdrage een glimlach op het gezicht van veel kinderen zal toveren. Hij kijkt terug op zijn eigen jeugd in Schagen, waar Sinterklaas altijd een speciaal plekje had in zijn hart.

Naast Gerard Joling spelen ook andere bekende Nederlanders zoals Johnny de Mol en Martien Meiland een rol in de film. Het belooft weer een spannende en feestelijke film te worden, vol humor en natuurlijk de nodige Sint-magie!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten