Laatste nieuws: Pharrell's nieuwe LEGO-film première onderbroken door activisten

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Gio onder vuur na uitspraak over kerstspullen tijdens verhuizing

De populaire YouTuber Gio ligt opnieuw onder vuur, dit keer vanwege een opmerking over kerstspullen tijdens zijn voorbereidingen op een verhuizing. Samen met zijn vriendin Lynn Hermanussen en zijn moeder, Louise Latooy, is Gio druk bezig met het opruimen van hun huis. Na het uitzoeken van kleding, dat op Vinted wordt verkocht via het account van zijn moeder, verhuist de opruimactie naar de zolder. Hier doet Gio een opmerking die bij veel kijkers in het verkeerde keelgat schiet.

Tijdens het bekijken van zijn kerstdecoraties zegt Gio: “Ik zal dit ook weggooien.” Deze uitspraak over het kerstdorp, dat opgebouwd kan worden met de spullen, werd door veel volgers als respectloos en verkwistend gezien. In de reacties onder de video op YouTube lieten boze kijkers hun mening duidelijk horen. “Waarom zou je zulke mooie kerstspullen weggooien? Geef ze tenminste aan de kringloop!” was een veelgehoorde opmerking.

Hoewel Gio zijn opruimactie ziet als een manier om zijn huis klaar te maken voor de verhuizing, vinden veel kijkers dat hij te nonchalant omspringt met waardevolle spullen. Dit is niet de eerste keer dat Gio onder vuur ligt vanwege zijn luxueuze levensstijl, maar dit incident heeft extra veel reacties uitgelokt omdat kerstdecoraties vaak sentimentele waarde hebben voor mensen.

Ondanks de negatieve reacties heeft Gio nog niet publiekelijk gereageerd op de controverse. Veel fans hopen dat hij alsnog besluit om de spullen te doneren in plaats van weg te gooien. Het is duidelijk dat de verhuizing zowel fysiek als emotioneel een zware klus is voor Gio, zoals hij zelf al eerder aangaf: “Het doet pijn om het huis in deze troep te zien, maar het is ook fijn om op te ruimen.”

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten