Laatste nieuws: Millie Bobby Brown bekritiseerd voor haar uiterlijk

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Good Luck Guys seizoen 2!

Het tweede seizoen van Good Luck Guys is eindelijk begonnen, en het belooft weer een spannend seizoen te worden. Dit keer worden 12 influencers, waaronder Fabiola Volkers, King Faisel, en Louisa Janssen, uitgedaagd om te overleven in de wilde jungle van Thailand. De twist? Ze moeten het zien te redden zonder moderne technologie, luxe of zelfs social media – iets wat voor hen als influencers een flinke uitdaging zal zijn!

Net als in het eerste seizoen draait het niet alleen om survival-skills, maar ook om samenwerken en de psychologische druk van de competitie. Wie zich het beste staande houdt, wint een bedrag van maar liefst €50.000. De eerste beelden van de trailer geven een voorproefje van de uitdagingen die de deelnemers te wachten staan: van zware fysieke beproevingen tot het navigeren door de dichte Thaise jungle.

De fans reageren al enthousiast op de release van de trailer en kijken reikhalzend uit naar de eerste aflevering. Seizoen 1 wist al veel kijkers te trekken, en de verwachtingen voor het nieuwe seizoen zijn dan ook hooggespannen. Wat dit seizoen extra interessant maakt, is de diversiteit aan influencers die deelnemen, waardoor we waarschijnlijk een mix van drama, spanning en humor kunnen verwachten.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten