Laatste nieuws: Pharrell's nieuwe LEGO-film première onderbroken door activisten

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Halle Bailey en DDG uit elkaar!

Na meer dan een jaar samen zijn Halle Bailey en rapper DDG uit elkaar. De rapper bevestigde het nieuws via een emotionele Instagram-story, waarin hij aangaf dat het geen makkelijke beslissing was. Het stel, dat samen een kind heeft, leek gelukkig, maar fans hadden al een tijdje door dat er iets mis was toen ze elkaar steeds minder op social media zagen.

Halle Bailey, die recent nog schitterde in Disney’s live-action The Little Mermaid, richt zich nu volledig op haar acteercarrière en haar muziek. DDG blijft zich focussen op zijn muziek en zijn YouTube-kanaal, dat miljoenen volgers heeft. Hoewel de exacte reden voor hun breuk niet bekend is, gaf DDG aan dat ze allebei hun eigen pad willen volgen om zich te concentreren op hun toekomst.

Fans reageren geschokt en teleurgesteld. Velen hadden gehoopt dat het slechts geruchten waren, maar nu blijkt dat het toch echt over is tussen het koppel. Ondanks hun breuk blijven Halle en DDG hun verantwoordelijkheden als ouders delen en zorgen ze voor hun kind.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten