Laatste nieuws: Pharrell's nieuwe LEGO-film première onderbroken door activisten

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Heftig nieuws voor influencer Sophie Ousri…

Het dochtertje van influencer en YouTuber Sophie Ousri, Elodie, ligt sinds afgelopen maandag in het ziekenhuis met ernstige brandwonden. De eenjarige Elodie kreeg tijdens een familiebezoek hete thee over zich heen, wat resulteerde in tweedegraads brandwonden op 18% van haar lichaam. Hoewel Sophie en haar partner Jeroen niet aanwezig waren tijdens het ongeluk, konden familieleden dankzij baby-EHBO snel handelen, wat de situatie enigszins onder controle hield.

Na het ongeluk werd Elodie met spoed overgebracht naar het brandwondencentrum in Nijmegen, waar ze een nacht op de intensive care doorbracht. Inmiddels is ze overgeplaatst naar de kinderafdeling, maar het herstel zal lang en pijnlijk zijn, deelt Sophie op Instagram. “Het is hartverscheurend om je kind zoveel pijn te zien lijden,” schrijft de influencer, die verder benadrukt dat ze voorlopig minder actief zal zijn op social media.

Sophie Ousri is een bekende naam op Instagram en YouTube, waar ze openhartig vertelt over haar leven als jonge moeder. Haar volgers reageren massaal met steunbetuigingen, en velen wensen Elodie een spoedig herstel toe.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten