Laatste nieuws: One Direction reageert op dood Liam Payne

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Jeremy Allen White gespot met een nieuwe liefde! 

Jeremy Allen White, bekend van zijn rol als Carmy in de hitserie The Bear, lijkt een nieuwe romance te hebben. Hij werd onlangs zoenend gespot met zijn tegenspeler Molly Gordon. De twee wisselden innige blikken en een kus uit in Los Angeles, wat de geruchten over een relatie nog verder aanwakkerde. Dit nieuws komt slechts enkele maanden nadat Jeremy en zangeres Rosalía uit elkaar gingen.

De acteurs speelden ook in The Bear geliefden, en de chemie tussen hen op het scherm lijkt nu overgeslagen te zijn naar het echte leven. De twee werden eerder deze week ook gezien terwijl ze samen huizen aan het bezichtigen waren, wat de speculaties verder voedt. Fans vragen zich nu af of de The Bear-liefde tussen hen werkelijkheid is geworden!

Jeremy Allen White was eerder getrouwd met actrice Addison Timlin, met wie hij twee dochters heeft. Na hun scheiding in mei 2023 bleef zijn privéleven het gesprek van de dag, vooral vanwege zijn korte romance met Rosalía. Nu lijkt Molly Gordon de nieuwe dame in zijn leven te zijn.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten