Laatste nieuws: Diddy wil dat namen slachtoffers bekend worden

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Kanye West en Bianca Censori gaan uit elkaar na twee jaar huwelijk

Kanye West, die sinds 2022 getrouwd was met architecte Bianca Censori, lijkt op het punt te staan opnieuw door een scheiding te gaan. Volgens verschillende bronnen hebben Kanye en Bianca hun relatie enkele weken geleden beëindigd. Bianca is naar haar thuisland Australië vertrokken om tijd door te brengen met haar familie, terwijl Kanye heeft laten weten dat hij overweegt in Tokyo te gaan wonen en officieel te scheiden van zijn tweede vrouw​.

De geruchten over de breuk begonnen toen Kanye, die de laatste tijd vaak alleen werd gespot, naar Japan reisde zonder Bianca aan zijn zijde. De twee werden voor het laatst samen gezien in september 2024. Het stel kwam in 2022 plotseling in het nieuws toen ze in het geheim trouwden, kort na Kanye’s veelbesproken scheiding van Kim Kardashian​.

Insiders suggereren dat Bianca steeds meer begon in te zien hoe controlerend Kanye zou zijn binnen hun relatie. Vrienden van haar zouden zelfs hebben geprobeerd haar te waarschuwen voor de situatie. Ondanks het aanvankelijke sprookje, lijkt het erop dat de spanningen tussen het stel te hoog opliepen om hun relatie nog langer vol te houden​.

Fans wachten nu af of de scheiding inderdaad wordt doorgezet, terwijl Kanye zich blijft richten op zijn nieuwe muziekprojecten, waaronder zijn recent aangekondigde album Bully.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten