Laatste nieuws: De Red Bull SoundClash is terug!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Kim Kardashian laat zoon Saint een contract tekenen voor YouTube-kanaal

Kim Kardashian combineert haar juridische kennis met opvoeding! Recent heeft de realityster bekendgemaakt dat haar zoon Saint West (8) zijn eigen YouTube-kanaal heeft gestart, maar niet zonder voorwaarden. Om Saint te leren omgaan met privacy en verantwoordelijkheid, heeft Kim hem een handgeschreven contract laten ondertekenen.

In het contract staan strikte regels: Saint mag geen persoonlijke familie-informatie delen, hij mag niet filmen wanneer zijn zus North muziek opneemt, en elke video moet eerst door een volwassene goedgekeurd worden. Kim gaf aan dat ze het belangrijk vindt dat haar kinderen begrijpen wat het betekent om online te zijn, vooral met hun publieke leven. Het contract maakt duidelijk dat als Saint zich niet aan de regels houdt, zijn kanaal op privé gezet kan worden of zelfs verwijderd.

Fans reageren gemengd op het nieuws. Sommigen vinden het een slimme manier om Saint verantwoordelijkheid te leren, terwijl anderen vinden dat hij gewoon kind moet kunnen zijn. Kim staat er echter achter dat dit een gezonde manier is om hem te leren omgaan met de online wereld.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten