Laatste nieuws: Diddy wil dat namen slachtoffers bekend worden

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Margot Robbie en Jacob Elordi schitteren in nieuwe film!

Wuthering Heights, het iconische verhaal van Emily Brontë, krijgt een nieuwe verfilming. En het belooft meteen een hit te worden, want niemand minder dan Margot Robbie en Jacob Elordi spelen de hoofdrollen. Robbie, bekend van films als Barbie en The Wolf of Wall Street, neemt de rol van Catherine Earnshaw op zich. Jacob Elordi, die we kennen uit Euphoria en The Kissing Booth, kruipt in de huid van de mysterieuze Heathcliff.

Wat deze verfilming extra bijzonder maakt, is dat Robbie’s eigen productiebedrijf, LuckyChap Entertainment, ook achter de schermen een grote rol speelt. LuckyChap staat bekend om het produceren van vernieuwende en boeiende films, waaronder de recente kaskraker Barbie. Verwachtingen voor deze film zijn dan ook hoog.

De film wordt geregisseerd door een nieuwe, opkomende regisseur en de opnames staan gepland om eind 2024 van start te gaan. De fans van het boek zijn alvast enthousiast, maar ook voor de filmliefhebbers die het verhaal nog niet kennen, wordt dit een film om naar uit te kijken.

Met de chemie van Robbie en Elordi op het scherm en het tijdloze verhaal van verboden liefde en wraak, lijkt deze film nu al een potentiële klassieker te worden. De eerste reacties op sociale media stromen al binnen en fans kunnen niet wachten om deze versie van Wuthering Heights te zien.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten