Laatste nieuws: Pharrell's nieuwe LEGO-film première onderbroken door activisten

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Netflix onthult eerste beelden van "The Electric State" met Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown is binnenkort weer te zien in een groot project! Netflix heeft namelijk de eerste beelden van de sci-fi film The Electric State gedeeld, waarin de jonge actrice de hoofdrol speelt. Na haar enorme succes in Stranger Things is Millie klaar voor een nieuw, episch avontuur.

De film is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Simon Stålenhag en speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. Millie speelt een tienermeisje dat samen met een robot op zoek gaat naar haar verdwenen broer. Onderweg komen ze allerlei bijzondere wezens en robots tegen in een door oorlog verwoeste wereld.

De regie ligt in handen van de Russo-broers, bekend van de mega-hit Avengers: Endgame, en er staan ook grote namen als Chris Pratt en Stanley Tucci op de castlijst. De film belooft een visueel spektakel te worden, vol spanning en emotie.

Fans van Millie kunnen niet wachten om haar in een nieuwe rol te zien schitteren. De film wordt in 2025 op Netflix verwacht, maar de eerste beelden maken de verwachtingen nu al hoog.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten