Laatste nieuws: Diddy wil dat namen slachtoffers bekend worden

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Netflix stopt na twee seizoenen met That '90s Show!

Het is officieel: Netflix heeft aangekondigd dat de sitcom That ’90s Show, de spin-off van de iconische That ’70s Show, na slechts twee seizoenen stopt. De serie, die zich vijftien jaar na het origineel afspeelt en het leven van de kinderen van de oorspronkelijke personages volgt, kon de verwachtingen niet waarmaken. Ondanks de nostalgie van oude fans en de terugkeer van acteurs zoals Kurtwood Smith (Red Forman) en Debra Jo Rupp (Kitty), waren de kijkcijfers niet voldoende om de show voort te zetten.

Het tweede seizoen van That ’90s Show werd in twee delen uitgebracht, waarvan de laatste afleveringen in augustus 2024 op Netflix verschenen. Fans hoopten dat de serie zou groeien, maar de cijfers vielen tegen. Kurtwood Smith, die de rol van Red Forman opnieuw speelde, bevestigde de annulering via een emotionele post op Instagram. Hij bedankte de cast, crew en fans die de serie volgden.

Voor velen was de serie een leuke terugblik op de populaire jaren ’90, maar het lijkt erop dat het verhaal in de kelder van de Formans nu echt ten einde is.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten