Laatste nieuws: Camila Cabello dropt nummer en videoclip

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Shay Mitchell krijgt kritiek over feesten

Shay Mitchell is nog maar net bevallen van een kleine en ging na een paar dagen alweer de hort op naar het verjaardagsfeest van Kanye West. Dat vinden fans niet kunnen. En dat steken ze niet onder stoelen of banken.

De actrice beviel op 21 oktober van haar dochtertje. Maar vertrok een paar dagen later alweer naar het feest van Kanye. Kan dat? Fans vinden van niet.

Onder de foto met de caption ‘Never letting go…’ van haar pasgeboren baby schrijft iemand bijvoorbeeld: “Behalve als er een feestje is waar je naartoe kan, toch? Walgelijk, je pasgeboren baby achterlaten al een paar dagen nadat ze is geboren.” Er zijn veel reacties onder die foto die zeggen dat ze een slechte moeder is. Naast de nare comments staan er ook een heleboel lieve dingen van fans en celebs onder de foto. Zo feliciteren onder andere Vanessa Hudgens en Romee Strijd de kersverse moeder.

Shay reageert sarcastische op het kritiek in haar nieuwste Youtube video en zegt: “Het waren geen drie dagen en ik heb haar met Angel achtergelaten, dus.” Angel is Shay’s hond. Vind jij de reacties onder haar foto terecht of nergens op slaan? Laat het ons hieronder weten.

Reageren

Reacties

Soortgelijke berichten