Laatste nieuws: Diddy wil dat namen slachtoffers bekend worden

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

The Voice of Holland komt terug!

Na bijna twee jaar afwezigheid keert The Voice of Holland terug op de Nederlandse televisie. Het populaire programma werd in 2022 abrupt stopgezet na beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag tegen verschillende medewerkers, waaronder juryleden en coaches. Dit veroorzaakte veel ophef in de media en leidde tot een intern onderzoek door RTL en productiemaatschappij ITV.

De terugkeer van het programma wordt echter onder striktere voorwaarden en maatregelen georganiseerd. RTL laat weten dat ze de veiligheid van deelnemers en medewerkers serieus nemen en er alles aan doen om incidenten te voorkomen. “We hebben veel geleerd van het verleden en nemen nu strengere regels in acht,” aldus een woordvoerder van de zender.

The Voice of Holland is sinds de start in 2010 een van de meest succesvolle talentenshows in Nederland, en het nieuws over de terugkeer heeft gemengde reacties uitgelokt. Terwijl veel fans enthousiast zijn, is er ook kritiek van mensen die vinden dat het programma nooit meer had mogen terugkomen na de schandalen.

RTL heeft nog geen officiële datum vrijgegeven, maar verwacht wordt dat het programma in de loop van 2025 weer op de buis zal verschijnen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten