Laatste nieuws: MrBeast en Amazon aangeklaagd door deelnemers spelshow

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

TikTokker Duncun Tromp zet gewaagde tattoo

de wereld van TikTok is er altijd iets verrassends te zien, en deze keer is het TikTokker Duncan Tromp die de aandacht trekt. Hij heeft namelijk een tattoo laten zetten van Els, een van de deelnemers van het populaire programma “B&B Vol Liefde”. De keuze om juist Els te vereeuwigen op zijn huid heeft veel reacties losgemaakt. Fans van het programma en TikTok-gebruikers kunnen het bijna niet geloven en de video waarin Duncan zijn nieuwe tattoo showt is al duizenden keren bekeken.

Els werd bekend door haar deelname aan het datingprogramma, waar ze met haar unieke persoonlijkheid zowel bewonderaars als critici kreeg. Duncan Tromp, die zelf een grote aanhang heeft op TikTok, besloot zijn liefde voor het programma en specifiek voor Els op een wel heel bijzondere manier te tonen.

Hoewel sommige volgers het hilarisch vinden, vragen anderen zich af of dit een eerbetoon is of gewoon een stunt voor meer views. Wat de reden ook is, de video waarin Duncan de tattoo onthult is viraal gegaan en blijft voor veel discussie zorgen. Zal dit het begin zijn van een nieuwe trend waarbij fans van realityshows hun favoriete deelnemers op hun huid laten vereeuwigen?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten