Laatste nieuws: Bad Bunny en Lionel Messi lanceren samen Adidas-collectie!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Travis Barker boos over gelekte foto van zoontje


Travis Barker, drummer van Blink-182 en man van Kourtney Kardashian, is niet blij dat er een foto van zijn pasgeboren zoon Rocky op het internet is beland. In een recent interview met People liet hij weten dat hij erg teleurgesteld is dat iemand uit zijn omgeving deze privéfoto zonder toestemming deelde. Rocky, die nog maar 10 maanden oud is, had volgens Travis beschermd moeten worden tegen de media en sociale druk.

Travis en Kourtney hebben altijd bewust geprobeerd hun persoonlijke leven zoveel mogelijk af te schermen, vooral als het gaat om hun kinderen. In het interview vertelde hij dat het belangrijk is om die grens te bewaken, maar dat dit soms moeilijk is als je bekend bent. Het stel had gehoopt om in hun eigen tijd de eerste foto van Rocky te delen. Fans begrijpen de frustratie van Travis, en velen steunen hem door hun ongenoegen te uiten op sociale media.

Dit incident heeft opnieuw de discussie aangewakkerd over de privacy van beroemdheden en hun kinderen. Waar ligt de grens tussen nieuwsgierigheid van fans en respect voor de persoonlijke levenssfeer? Veel mensen vragen zich af hoe je als ouder in deze tijd je kinderen kunt beschermen tegen ongevraagde media-aandacht.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten