Laatste nieuws: Bad Bunny en Lionel Messi lanceren samen Adidas-collectie!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Tyler, The Creator hint naar nieuw project ‘Chromakopia’

Tyler, The Creator heeft opnieuw voor opschudding gezorgd in de muziekwereld met zijn nieuwe teaser “St. Chroma.” In de korte, cinematische video zien we Tyler marcheren door een post-apocalyptisch landschap, gevolgd door een groep mysterieuze figuren. De clip eindigt met een uitbarsting van kleur, wat fans doet speculeren over zijn aankomende project genaamd Chromakopia. Hoewel Tyler zelf nog weinig heeft onthuld, lijkt dit een grote stap te zijn richting zijn volgende muzikale fase.

Fans vermoeden dat Chromakopia de titel is van zijn nieuwe album, en “St. Chroma” mogelijk het eerste nummer ervan. De video heeft een donkere, zwart-witte esthetiek die doet denken aan klassieke films zoals The Tragedy of Macbeth. Dit is typerend voor Tyler, die graag filmische elementen in zijn werk verwerkt. De teaser werd gedeeld op zijn sociale media, waar het meteen viraal ging.

Veel fans kijken nu reikhalzend uit naar verdere details over dit nieuwe project. Er is nog geen officiële releasedatum bekend, maar gezien Tyler’s eerdere hints kunnen we waarschijnlijk meer verwachten in de komende weken. Blijf ons volgen voor updates!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten