Laatste nieuws: Taylor Swift mogelijk in nieuwe deadpool film

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Zayn vroeg Robbie Williams om hulp bij verlaten One Direction

Nu we er finally bovenop zijn dat Zayn One Direction heeft verlaten, wordt er steeds meer bekend over het vertrek van de zanger. Zo ook dat hij mede artiesten om hulp vroeg.

Zayn vond het lastig om de band te verlaten en voor zijn eigen weg te kiezen. Vanwege alle aandacht rondom zijn vertrek, vroegen hij en zijn management Robbie Williams om advies. Dat advies kwam er alleen nooit, laat Robbie weten in een interview met GQ Magazine. Toen hij werd gebeld antwoordde Robbie verbaasd: “Helpen?! Maar ik ben zelf ook verknipt.” Robbie zegt zelf dat hij niet de juiste persoon was om hem te helpen. De zanger zegt erover: “Ik wilde die knul niet opbellen en zeggen dat er geen hoop voor hem was. Dat wil je echt niet.”

Robbie laat weten dat hij Zayn nu wel zou opbellen maar volgens hem was het beter dat Zayn op dat moment niet met hem heeft gebeld. De reden daarvoor was dat Robbie op dat moment zelf ook niet lekker in zijn vel zat, en niemand anders het gevoel wilde geven dat het niet meer goed zou komen.

Eerder werd er al bekend dat de comeback van One Direction nog zeker twee jaar zal duren. De zangers hebben allemaal nog veel plezier met hun solo-carrières. Zo brengt Liam op 6 december, en Louis op 31 januari hun debuutalbums uit. Mis jij de vijf samen? Of vind jij dat als One Direction een comeback maakt Zayn er niet bij hoort? Laat het ons hieronder weten!

Reageren

Reacties

Soortgelijke berichten