Laatste nieuws: Diddy wil dat namen slachtoffers bekend worden

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Zo werd Lady Gaga ten huwelijk gevraagd

Lady Gaga, die bekend staat om haar extravagante stijl en grootsheid, kreeg een verrassend intiem huwelijksaanzoek van haar partner Michael Polansky. Tijdens een bergbeklimavontuur stelde Polansky de grote vraag, maar niet op de traditionele manier. Hij vroeg eerst voorzichtig om toestemming voordat hij het aanzoek deed! Lady Gaga, die het aanzoek als perfect beschreef, vond het prachtig dat hij niet op één knie ging. Hoewel ze grapte over een bruiloft in het gemeentehuis met Chinees eten, sluit ze een gigantisch feest met eenhoorns ook niet uit. Hoe de ceremonie er uiteindelijk uitziet, blijft een verrassing!

Het aanzoek vond plaats tijdens een bergbeklimuitje, iets wat ze vaker samen doen. Gaga vertelde in een interview dat ze in eerste instantie dacht dat Polansky haar op haar verjaardag ten huwelijk zou vragen. Maar de grote vraag kwam onverwacht, wat het extra speciaal maakte.

Hoewel er nog geen datum voor de bruiloft is vastgesteld, blijven fans speculeren over hoe groot of intiem dit feest zal zijn. Eén ding is zeker: bij Lady Gaga weet je het nooit zeker, het kan klein en ingetogen zijn, of juist groots en over de top!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten