Laatste nieuws: Lady Gaga lanceert onverwacht nieuwe single

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

The Weeknd schrijft Spotify-geschiedenis!

The Weeknd, wiens echte naam Abel Tesfaye is, heeft een historische mijlpaal bereikt op Spotify. Hij is de eerste artiest ooit die maar liefst 18 nummers heeft die elk meer dan een miljard keer zijn gestreamd! Zijn meest recente hit die deze grens overschreed, is After Hours van zijn gelijknamige album. Hiermee heeft hij zijn vorige gelijke stand met Drake, die 17 nummers met een miljard streams heeft, doorbroken.

Wat deze prestatie nog indrukwekkender maakt, is dat zijn nummer Blinding Lights blijft domineren als het meest gestreamde nummer op Spotify, met bijna 4,5 miljard streams. Dit nummer, afkomstig van zijn vierde studioalbum, werd een wereldwijde hit en blijft een van de populairste tracks op het platform.

The Weeknd’s populariteit lijkt geen grenzen te kennen. Zijn unieke mix van R&B, pop en elektronische muziek heeft hem tot een van de grootste streaminggiganten in de muziekindustrie gemaakt. Dit record bevestigt nogmaals zijn status als een van de meest invloedrijke artiesten van deze generatie.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten