Laatste nieuws: Justin Kluivert en verloofde Shanna verwachten hun eerste kindje

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle news

Zendaya vertelt over nieuw seizoen Euphoria

Zendaya, de ster van de populaire HBO-serie Euphoria, heeft fans een klein voorproefje gegeven van wat ze kunnen verwachten in het aankomende derde seizoen. Ze bevestigde dat er een tijdsprong plaatsvindt, waardoor de personages nu buiten hun middelbare schooltijd worden geplaatst. Hoewel ze nog niet veel details kon geven over hoe groot deze sprong zal zijn, zei ze dat het fascinerend zal zijn om te zien hoe de problemen en drama’s uit hun jeugd hun volwassen leven beïnvloeden.

Zendaya vertelde dat de overgang naar volwassenheid de serie een compleet nieuwe dimensie zal geven. In haar woorden: “Er is maar zoveel middelbare schooldrama waar je mee te maken kan hebben,” wat suggereert dat seizoen 3 zich zal richten op hoe de personages omgaan met de uitdagingen van het volwassen leven. Dit zou een hele nieuwe dynamiek kunnen brengen voor personages zoals Rue, gespeeld door Zendaya, die worstelde met verslaving tijdens haar jeugd.

Het nieuwe seizoen laat nog even op zich wachten door productievertragingen, maar fans kunnen alvast uitkijken naar een frisse start voor hun favoriete personages. Bovendien zal de dood van acteur Angus Cloud, die Fez speelde, waarschijnlijk een grote impact hebben op het nieuwe seizoen.

Voorlopig zullen fans moeten blijven speculeren, maar Zendaya heeft al beloofd dat het nieuwe seizoen de moeite waard zal zijn.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten