Laatste nieuws: Ophef rondom vakantie Lil Kleine

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Lieve woorden over Harry Styles

Olivia Wilde is erg positief over Harry Styles op Instagram. Ze is blij dat hij als mannelijke acteur een bijrol wilde spelen in haar film “Don’t Worry Darling”. “Het is niet makkelijk om mannelijke acteurs te vinden, die begrijpen waarom het de moeite waard is om een vrouw de spotlight te geven”, zegt ze. Volgens haar zou de industrie hen het idee gegeven dat dat ze minder waard zou maken. Olivia vertelt dat het ook erg moeilijk is om films te financieren waarbij het verhaal over vrouwen gaat.

Ze is ontzettend blij met Harry. “Hij liet ons versteld staan met zijn talent en warmte”, vertelt ze. Ook zegt ze dat hij de kans nam om de briljante Florence Pugh bij te staan, maar hij liet in zijn scènes ook een genuanceerde menselijkheid zien. Volgens verschillende Amerikaanse bronnen is er op de set van de film iets opgebloeid tussen Olivia en Harry, maar daarover wilt de regisseur geen woord zeggen.

We weten nog niet veel over de film, alleen dat het zich zal afspelen in de woestijn van Californië in de jaren 50. Ook zullen er meerdere bekende gezichten te zien zijn, zoals Dakota Johnson en Chris Pine. Harry zal in de film de echtgenoot spelen die van zijn vrouw houdt, maar een geheim met zich meedraagt. Dat beloofd spannend te worden.

Ga jij de film kijken? Laat het hieronder weten!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten